Boekentip: Bitterzoet

The Optimist 8 jul 2022 Zingeving

Waarom genieten we van een droevige film, luisteren we graag naar treurige muziek en lezen we hartverscheurende verhalen? Wat is de kracht van een bitterzoete, melancholische kijk op het leven? Susan Cain onthult het in haar boek Bitterzoet.

Omarm je donkerste gevoelens

Licht en donker, leven en dood – bitter en zoet – zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In haar nieuwste werk pleit Cain voor het accepteren van die verbinding en het omarmen van onze donkerste gevoelens, zodat we werkelijke saamhorigheid, liefde en geluk ontdekken. Dit boek biedt een hoopvolle uitweg in én na een tumultueuze tijd.

TED-Talk Susan Cain

Susan Cain schrijft voor onder meer The New York Times en The Wall Street Journal. Met de bestseller Stil veranderde ze de manier waarop de wereld naar introversie kijkt. Haar TED-Talk heeft 30 miljoen views, ze staat op 6 in de lijst LinkedIn topinfluencers.

Gratis verzending

In de nieuwste editie van The Optimist verscheen een boekrecensie van Bitterzoet. Je bestelt Bitterzoet tot en met donderdag 14 juli 2022 zonder verzendkosten in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie