Boekentip: 20 jaar Eckhart Tolle’s De kracht van het Nu

The Optimist 8 dec 2021 Zingeving

Ter ere van het 20-jarig jubileum van De kracht van het Nu is er een luxe, limited edition uitgebracht. Dit werk van Eckhart Tolle is al jaren de nummer één van de spirituele non-fictie in Nederland.

Uitgeverij AnkHermes geeft Tolle’s befaamde boek al twintig jaar onafgebroken uit. Voor veel mensen is het hun lijfboek dat zij telkens weer oppakken en en herlezen. Wereldwijd heeft de spiritueel leraar met zijn boek miljoenen mensen handvatten gegeven om in het nu te leven. Hierdoor ervaren zij meer geluk en rust.

Feestelijke kennismaking

De vertaling van het boek is speciaal voor dit jubileum herzien voor de 21ste eeuw. Voor nieuwe lezers vormt de limited edition een feestelijke kennismaking met Tolle. En voor wie al bekend is zijn met zijn werk komt deze speciale uitgave precies op tijd als vervanging van het oude, versleten exemplaar.

Inspirerend voorwoord van Tolle

Ben je nieuwsgierig naar deze editie? Dan geven we alvast een voorproefje. In het voorwoord van het boek schrijft Tolle: ‘Hoe sterker het disfunctionerende verstand de overhand krijgt in de wereld, iets waarvan we iedere dag via de media getuige kunnen zijn, des te meer mensen gaan beseffen hoe noodzakelijk en urgent een radicale verandering in bewustzijn is, als de mensheid zichzelf en de aarde tenminste niet wil vernietigen. Deze noodzaak en ook het feit dat miljoenen mensen openstaan voor een nieuw bewustzijn vormen de achtergrond van het ‘succes’ van De kracht van het Nu.’

Gratis verzending
Tot en met dinsdag 14 december 2021 koop je de limited edition van De kracht van het NU span>zonder verzendkosten binnen Nederland in de webshop. Elke woensdag deelt The Optimist een boekentip via de sociale media-kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn). Houd deze goed in de gaten: in veel gevallen krijg je extra voordeel of maak je kans op een gratis exemplaar.
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie