Blijf positief met The Optimist Box

The Optimist 20 aug 2021 Zingeving

The Optimist presenteert The Optimist Box, hét positiefste cadeaupakket gevuld met producten die goed zijn voor jou en de planeet. Bestel het nu in de webshop.

Ben je op zoek naar een goed geschenk? The Optimist stelde een box samen met een selectie van plasticvrije en planeetvriendelijke producten waarmee je een ander (of jezelf!) positief kunt verrassen.

Wat zit in de box?

Wist je dat lezen dé oplossing is tegen stress, slapeloosheid en ander mentaal ongemak? Kortom, de perfecte manier om een positiever mens te worden. Vooral wanneer de verhalen die je leest optimistisch en hoopgevend zijn. In The Optimist Box vind je daarom naast een recente editie van magazine The Optimist de beste producten om optimaal te kunnen ontspannen tijdens het lezen. Met behulp van de box lees je voortaan onder het genot van een kopje thee van Dutch Harvest of koffie van Magic Koffie, geschonken in het collectors item van The Optimist: een optimistische mok. Ook vind je er vegan chocolade van Little Love, vegan koekjes van Eigen Deeg en een kaartje van PaperWise.

Doe mij zo’n box!

The Optimist Box bestel je via de webshop van The Optimist.

De The Optimist Box is tot stand gekomen in samenwerking met ZustainaBox.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie