Bij elkaar komen voor meer werkgeluk

The Optimist 21 jun 2022 Samenleving

Door toegenomen spanningen en hogere werkdruk staat ons geluk op de werkvloer ter discussie. In Antwerpen vindt komende week een evenement plaats om het tij te helpen keren.

De meest recente cijfers over burn-out stemmen niet erg optimitisch. Meer dan de helft van de Nederlandse beroepsbevolking loopt een hoog risico of opgebrand te raken. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van een jaar eerder. In april publiceerde Forbes een artikel waarin werd gesteld dat 98 procent van de mensen die werkzaam zijn op Human Resources-afdelingen burn-out verschijnselen vertoont.

Happiness@Work Conferentie

Veel werkgevers staan te trappelen om hier iets aan te doen, maar weten niet waar te beginnen. Het antwoord op deze vraag kunnen ze wellicht vinden in Antwerpen, op 28 juni a.s. tijdens de conferentie ‘Happiness@Work’. Jim Lippens, Tom Herrijgers en Asha Lalai hebben hun krachten en ervaring als voorvechters van werkgeluk gebundeld en dit evenement georganiseerd, waar meer dan duizend deelnemers worden verwacht. De conferentie vindt voor de derde keer plaats en 15 internationale sprekers gaan de aanwezigen in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal overladen met inspiratie. Onder hen onder meer Ricardo Semler, Claude Silver en Tal Ben-Shahar.

Speciale aanbieding

Voor lezers van The Optimist (nieuwsbrief) geldt een speciale aanbieding: met de code TheOptimistNL ontvang je 25 procent korting op de entreeprijs. Tickets koop je hier.

Meer informatie over het evenement vind je op de website van het evenement.

 

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie