Aan je mentale gezondheid werken kan gratis

The Optimist 7 okt 2022 Gezondheid

Maandag 10 oktober is het ‘World Mental Health Day’. Een belangrijke dag om vanuit optimisme te kijken naar wat je kunt doen om jouw mentale gezondheid een boost te geven.

ADHO

De afgelopen tien jaar hebben we wereldwijd een aanzienlijke stijging gezien van mensen met gediagnosticeerde klachten als depressie, angst en burn-out. Dit is mogelijk slechts het topje van een ijsberg, want er zijn er nog meer ‘patiënten’ met niet gediagnosticeerd mentaal leed of in ieder geval mensen die niet ADHO zijn (Alle Dagen Heel Optimistisch).

Data verzamelen

Wereldwijd vindt er onderzoek plaats om hier iets aan te doen. Wetenschap en technologie spelen hierbij een steeds grotere rol. Zo hebben de organisaties Unify.org en Shae.ai de handen ineen geslagen om op maandag 10 oktober 2022 een online summit te organiseren met daaropvolgend een precisie vitaliteitsprogramma, #PEACEOFMIND. Dit GRATIS 10-daagse programma is inspirerend, motiverend en concreet om met kleine en doeltreffende aanpassingen een nog meer optimistisch leven te ervaren.

Tien dagen onder de pannen

#PEACEOFMIND is een educatief Lifestyle Support-programma dat dagelijks onderwerpen behandelt als stress en veerkracht, pijlers van lichamelijke gezondheid, motivatie, persoonlijke doelen, communicatie en relaties. Als deelnemer krijg je ondersteuning via leerzame livestreams van top vitaliteits- en mindfulnessexperts. Bovendien ontvang je toegang tot de Shae.ai app met daarin jouw persoonlijke gezondheidsprofiel. Je ontvangt diepe inzichten in jouw unieke biologie en hoe deze snel, doeltreffend en gemakkelijk te optimaliseren. Daarnaast ontvang je vanuit de app dagelijkse begeleiding en staan er vitaliteitscoaches voor je klaar in een speciale Facebookgroep.

Aanmelden

Het tiendaagse precisie-vitaliteitsprogramma start op 10 oktober, tijdens World Mental Health Day en loopt tot en met 19 oktober. Je kunt je direct kosteloos inschrijven via deze link: https://www.unify.org/globalwellnesschallenge.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie