Uitgelicht Gezondheid

Als het eten niet lekker zit

Lisette Thooft januari / februari 2018

Overpeinzingen over sudderkarbonaadjes, schuldgevoel, schoolmelk en sojavla.  Ooit ben ik vegetariër geworden, omdat ik mijn kat had laten afmaken. Er was niks mis met de kat, behalve dat hij in huis plaste. De eerste dierenarts die ik consulteerde, zei: ‘Een gezonde kat maak ik niet af. Zet maar overal bakken neer.’ Dat hielp niet. De kat plaste zelfs in de kinderwagen van onze baby. De volgende dierenarts willigde mijn verzoek wel in. Daarna voelde ik me schuldig, want het waren natuurlijk gewoon míjn stress-vibes, veroorzaakt door een postnatale depressie na de geboorte van mijn tweede kind, waardoor mijn kat zo van...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan