Meld u aan voor dagelijks gratis goed nieuws

Uitgelicht

plantje-kanker-genezen-optimistHoe een genezer van kanker eindelijk erkenning krijgt
Door wetenschappers werd Mirko Beljanski beschouwd als paria. Door patiënten werd hij geroemd vanwege zijn behandeling van kanker. Waarom werd hij gearresteerd? Achttien jaar na zijn dood krijgt zijn onderzoek eindelijk de aandacht die het verdient. Een medische detective.
Lees meer

Actueel

Column

Het gelijk van Heraclitus

De Griekse filosoof Heraclitus vatte het kort samen: panta rhei, alles stroomt. Ofwel: alles verandert, niets blijft hetzelfde. Optimistisch beschouwd kun je daarop voortborduren met het gezegde “verandering van spijs doet eten”. Althans, als je van verandering houdt. Als ik mijn kleine meid een lekkerbekje voorschotel ...

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

 

Gratis dagelijks goed nieuws!

 

Login Status

Je bent niet ingelogd.

Webinar 27 september

Rechts de meester, links de dienaar

Met: Lisette Thooft en Arie Bos

lisette-thooft-optimistZoekt u verdieping bij het artikel ‘Rechts de meester, links de dienaar’ in het september/oktober nummer van het tijdschrift? Bent u op zoek naar handvatten in uw leven om uw rechterhersenhelft verder te stimuleren? Doe mee met ons webinar op 27 september 2016, waarin Lisette Thooft zal vertellen over de lessen die ze leerde tijdens het schrijven van dit artikel. Ook is de arts Arie Bos te gast om vanuit zijn expertise e.e.a toe te lichten. Deelnemers van het webinar hebben de mogelijkheid om vragen te stellen. Wees welkom!

We zijn zeer verheugd dat Lisette en Arie onze gasten in het webinar zijn dat we met veel plezier en toewijding vanuit de Nederlandse redactie organiseren. We hopen dat u erbij bent.

Datum: 27 september 2016
Tijd: volgt

PS: Tijdens het webinar heeft u de gelegenheid om zelf (via de moderator, redactielid Marco Visscher) vragen te stellen aan beiden. U mag dat ook vooraf doen via e-mail: redactie@theoptimist.nl.

Academy