Meld u aan voor dagelijks gratis goed nieuws

Uitgelicht

hersenhelften-blind-wiskunde-visuele-cortex-optimist2Rechts de meester, links de dienaar
Om de wereld beter, vriendelijker en wijzer te maken, moeten we onze rechterhersenhelft laten prevaleren boven de linker. Dat stelt Iain McGilchrist, een erudiete Britse psychiater. Onze samenleving wordt volgens hem juist gedomineerd door de linkerkant.
Lees meer

Actueel

Column

Aanmelden nieuwsbrief

 

Gratis dagelijks goed nieuws!

 

Webinar 27 september

Rechts de meester, links de dienaar

Met: Lisette Thooft en Arie Bos

lisette-thooft-optimistZoekt u verdieping bij het artikel ‘Rechts de meester, links de dienaar’ in het september/oktober nummer van het tijdschrift? Bent u op zoek naar handvatten in uw leven om uw rechterhersenhelft verder te stimuleren? Doe mee met ons webinar op 27 september 2016, waarin Lisette Thooft zal vertellen over de lessen die ze leerde tijdens het schrijven van dit artikel. Ook is de arts Arie Bos te gast om vanuit zijn expertise e.e.a toe te lichten. Deelnemers van het webinar hebben de mogelijkheid om vragen te stellen. Wees welkom!

We zijn zeer verheugd dat Lisette en Arie onze gasten in het webinar zijn dat we met veel plezier en toewijding vanuit de Nederlandse redactie organiseren. We hopen dat u erbij bent.

Datum: 27 september 2016
Tijd: volgt

Aanmelden »

PS: Tijdens het webinar heeft u de gelegenheid om zelf (via de moderator, redactielid Marco Visscher) vragen te stellen aan beiden. U mag dat ook vooraf doen via e-mail: redactie@theoptimist.nl.

Login Status

Je bent niet ingelogd.

Academy