Wie ontwerpt de ontwerper?
Uitgelicht Samenleving

Wie ontwerpt de ontwerper?

The Optimist januari / februari 2019

Toen ik tijdens mijn studie aan de kunstacademie informatie verzamelde over grafisch ontwerpen, kwam ik duizenden theorieën en kleine ideetjes tegen. Een aantal daarvan schreef ik zelfs op. De bedoeling was indertijd dat ik een eigen theorie zou beschrijven, waar ik mezelf aan kon staven als ik aan het ontwerpen sloeg. U zou kunnen zeggen dat dat het begin was van dit artikel. Deze leidraad kan mezelf en andere ontwerpers helpen bij het maken van mooiere designs die betrekking hebben op de maatschappij en ook beter te worden begrepen door die maatschappij. Door: Irma Theunisse Kunt u zich de laatste...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan