Webinar Arita Baaijens

Webinar met Arita Baaijens vindt plaats op donderdag 19 oktober

The Optimist webinar met Arita Baaijens

Ontdekkingsreizigster Arita Baaijens is te gast in een webinar op donderdag 19 oktober om 20:00 uur. We zijn benieuwd welke vragen je voor haar in petto hebt.

Over wildernis is de laatste tijd veel te doen. Mensen zoeken bewust de stilte en eenzaamheid van de natuur op om niemand anders tegen te hoeven komen dan zichzelf. Of we gaan er graag op avontuur om spanning te zoeken en spirituele ervaringen op te doen. Waar we het ordenen en beheersen van de natuur zagen als een onderdeel van onze beschaving, kijken we nu naar het terugbrengen van de wildernis om ons heen als een prachtige uitdaging.

Ontdekkingsreizigster

Iemand die alles weet van de wildernis is Arita Baaijens. Deze prijswinnende ontdekkingsreizigster is met regelmaat te vinden in de Afrikaanse woestijnen of Siberische vlaktes. Wilt u nader met haar kennis maken en geïnspireerd worden door haar verhalen? Dat kan. Doe mee met het webinar op donderdag 19 oktober, van 20:00 tot 21:00 uur.

Stel een vraag!

Heb je één of meerdere vragen voor Arita Baaijens: stuur deze dan voor a.s. donderdag 19 oktober naar redactie@theoptimist.nl, dan gaan wij kijken of we ze aan haar kunnen voorleggen.

Deelnemen aan het webinar