Wat wil de vrouw?

The Optimist 1997014 mei / juni 1997
Wat wil de vrouw? Volstrekt onbeantwoordbare vraag. Want wat is DE vrouw? Er zijn er bijna drie miljard en zij willen ongetwijfeld dertigduizend miljard verschillende dingen. Maar ik ben zelf een vrouw. Wat wil ik? Ook dan hoor ik een heleboel verschillende stemmen. Er is de vrouw in mij maar ook de man in mij; er is een androgyne mens in mij. Er is de geest in mij maar ook het beest in mij. Wat willen zij? Lisette Thooft | 14 mei/juni 1997 issue Ik ga met mezelf rond de tafel zitten en ik gooi het in de groep. Binnen een mum van tijd hebben we het over mannen - wat dat betreft ben ik in mijn eentje een complete vriendinnenclub. Want laten we eerlijk zijn: overal waar je de vraag \'wat wil de vrouw?\' met ervaringsdeskundigen bespreekt, komt het gesprek onvermijdelijk op de man. Over het verschil tussen vrouwen en mannen. Over die onuitroeibare prins op het witte paard. Over wat mannen allemaal fout doen. Over hoe gelukkig vrouwen zouden worden, àls mannen maar... Dat is vreemd, want tegelijkertijd weten de meeste vrouwen tegenwoordig één ding wel zeker: ze willen niet langer passief afhankelijk zijn van mannen. \'In de

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €1,00 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie