Vlees zonder slachthuizen
Uitgelicht Samenleving

Vlees zonder slachthuizen

The Optimist juli / augustus 2018

Volgens het Sociaal Cultureel Planbureau neemt het aantal veganisten ieder jaar toe. Die worden buiten de deur steeds beter bediend, want in steeds meer horeca staan veganistische gerechten op de kaart. Pablo Moleman, Coördinator Food & Services van ProVeg, heeft een inspirerende en optimistische kijk op de toekomst van voedsel en neemt ons mee in de wereld van vlees zonder slachthuizen. DOOR: PABLO MOLEMAN Samen met 2000 andere veganisten en vegetariërs bestelde ik op maandag 16 april een pizza. Het lijkt een simpele, misschien wat luie maaltijdkeuze, maar schijn bedriegt. Voor velen was dit de eerste keer in jaren, of zelfs...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan