Vertrouwen bouwen, zekerheden opzij

Inge Kramp 189 november / december 2019 Zingeving
Haar eigen stroom volgen; Liese Schram (28) doet het. Een half jaar geleden zette ze haar eigen bedrijf on hold, zei haar appartement op en vertrok voor een aantal maanden naar Bali en India. Al haar zekerheden achterlatend, kiest ze, ook nu ze weer terug in Nederland is, voor ‘bestemming onbekend’. Ze heeft geen vaste woonplaats en vaste bron van inkomen. ‘Al die onzekerheid maakt me soms bang. En tegelijkertijd ervaar ik steeds opnieuw hoe het leven voor me zorgt. Mijn vertrouwen groeit met de dag’, zegt Schram. Nog geen twee jaar geleden ziet haar leven er heel anders uit. Ze timmert keihard aan de weg als lifestylecoach, sport vijf keer per week, is de spin in het web van haar contacten en houdt zich strikt aan een supergezond dieet. ‘Ik dacht dat ik hartstikke goed bezig was. Stond om 6 uur op, had om 8 uur mijn eerste skypemeeting en hield iedere dag honderd ballen tegelijkertijd in de lucht.’ Een manier van leven die voor veel mensen herkenbaar is, maar waarvan Liese voelt dat dit toch niet de bedoeling kan zijn. ‘Ergens voelde ik dat er iets niet klopte, maar het lukte me niet om de vinger op de

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,50 Word Abonnee Log in
Inge Kramp

Inge Kramp

Met een nieuwsgierige en onderzoekende blik treedt Inge Kramp (1981) het leven tegemoet. Ze is...

Meer over Inge Kramp >

Reacties

Geef een reactie