Verlangen naar kachels

The Optimist 034 september / oktober 20002000
Zijn programma heet tegenwoordig: \'Vermeulen weet het beter\'. Want beleren mag Bram Vermeulen (53). Van hemzelf. Hij miste de kans om hippie te worden, maar vond toch alsnog zijn eigen weg. De artiest werd ook een onderzoeker. Zijn missie: het niet-tastbare tastbaar maken. Een gesprek over kachels en andere serieuze zaken op een zomermiddag in een Noord-Hollandse polder: \'Ik wil snappen hoe het in elkaar zit.\' Jurriaan Kamp | 34 september/oktober 2000 issue \'Ik heb mijn hele leven eigenlijk alleen maar dingen gedaan die ik leuk vond om te doen. Volleyballen bijvoorbeeld. Ik stond op het punt om daar geld mee te gaan verdienen, toen cabaret ineens ook erg leuk werd. Helaas was dat ook op zaterdagavond. Na een middag voor me uit te hebben zitten staren, ben ik naar de club gestapt en zei \"jongens, ik stop ermee\". Dat is in mijn leven met veel dingen zo gegaan. Ik deed wat ik wilde doen. Hoewel… je wordt natuurlijk al snel in een hoek gedrukt. Zeker in ons deel van de wereld. Hier wordt je vanaf je geboorte niet gevraagd wie je bent, maar wie je wilt worden. Ik vind dat een bizarre vraag, want je bént al iemand. Hoe

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €1,00 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie