De Nederlandse sjamaan Searching Deer, ofwel Jan Prins (71) kreeg landelijke bekendheid door het uitvoeren van het Medicijnwielritueel in De Stoel van Rik Felderhof.
Uitgelicht Zingeving

Verbonden met de kosmos

Inge Kramp maart / april 2019

De Nederlandse sjamaan Searching Deer, ofwel Jan Prins (71) kreeg landelijke bekendheid door het uitvoeren van het Medicijnwielritueel in De Stoel van Rik Felderhof. Ruim veertig jaar houdt de klanksjamaan zich bezig met trancereizen, droomduidingen en rituelen. In zijn woning in Groningen spreken we hem over de noodzaak om als mens meer verbonden te raken met de geestenwereld. Searching Deer ontving zijn sjamanistische initiaties van verschillende sjamanen waaronder de Hongaarse Joska Soos. De kennis en inzichten die tot hem kwamen vanuit de geestelijke wereld schreef hij op in zijn drie reeds verschenen boeken. In 2019 verschijnt zijn vierde boek. De sjamaan...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan