Hij runt cultuur- en congrescentrum Antropia als een heuse pater familias; Eric van Veluwen helpt, begeleidt, luistert, dolt en voedt soms op. Dat maakt zijn team toegewijd en verantwoordelijk. Jaarlijks verzorgen ze enkele honderden bijeenkomsten op een toplocatie, gelegen op de grens tussen Driebergen en Zeist. DOOR: BRIAN DE MELLO ‘Ik ben als mede-eigenaar eigenlijk per ongeluk leiding gaan geven bij Antropia’, vertelt Eric van Veluwen. ‘Ons Hoofd Bediening vertrok en ik besloot dat zelf tijdelijk in te vullen. Na een maand had ik de boel op de rit. De toenmalige directeur zag de verbetering en besloot op te stappen (“twee kapiteins op een schip heeft geen zin”), waarna ik ook de keuken in ben gedoken om daar de processen te verbeteren.’ Het resultaat is een geoliede culinaire machine. Commentaar Hij gelooft niet in ellenlange vergaderingen. ‘We bespreken wat nodig is, gewoon met een kop koffie of thee. Hier is geen directeur in een pak nodig, wel een meewerkend figuur. Dat ben ik. Dennis is Hoofd Bediening, Roy is Hoofd Keuken, Tom is Hoofd Sales en ik ben Hoofdpijn’, grapt hij ontspannen. ‘Als ik ’s ochtends in mijn sportkleding aankom of in mijn gewone kloffie in de tuin sta te
Het volledige artikel lezen?
Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.
Schrijf je gratis in voor onze PositiefNieuwsBrief (1 tot 3 e-mails per week). Uitschrijven kun je ieder moment door op de unsubscribe-link te klikken die onderaan iedere mailing staat.
Wij gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te geven. Meer informatie vind je op onze privacy pagina. Privacy & Cookies
Reacties