Uitgeverij The Optimist en Sublime organiseren: Inspiratium

The Optimist 185 maart / april 2019 Samenleving

Inspiratium
Voor een positieve wending
Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Driebergen
5 april 2019

Er zijn genoeg cursussen, boeken, festivals en goeroes om uzelf een ‘boost’ te geven. Maar wat als u nou in één middag niet alleen kennis kunt maken met nieuwe inzichten, maar ook leert om ze in de praktijk toe te passen? En ook nog anderen kunt ontmoeten met dezelfde behoefte aan optimisme, ontwikkeling en verbinding?

Sublime en The Optimist organiseren Inspiratium, een exclusief evenement voor uw zoektocht naar méér en praktische zelfontwikkeling. Gericht op gewenste, gezonde verandering en persoonlijke vrijheid. Op individueel niveau, maar ook met oog voor de wereld waarin we leven. Het wordt een middag met sprekers, schrijvers en doeners die een verhaal te vertellen hebben. Verhalen met een vonk die mensen een positieve wending kunnen geven.

Iets voor u!

Inspiratium is voor iedereen die letterlijk méér wil halen uit het leven. Die een gezonde nieuwsgierigheid koppelt aan willen leren en oordeelloos waarnemen. Speciaal bedoeld voor koplopers van de vooruitgang, denkers die willen doen en aanpakkers die willen nadenken over wat er beter kan. Liever vandaag dan morgen.

Wij dagen u graag uit om verder te kijken dan onze dominante cultuur. Om uw blikveld te verruimen. Niet alleen voor uzelf, maar ook om u in staat te stellen anderen vooruit te helpen, om de wereld positiever te maken. Met aandacht voor het mentale, het fysieke en alles wat daartussen zit.

Zet 5 april in de agenda

Inspiratium vindt plaats op vrijdagmiddag 5 april 2019. We starten om 13:30u en we eindigen om 17:30u met een inspiratieborrel.

U bent vanaf 13:00u welkom bij Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen-Rijsenburg. Vlak naast het NS-station Driebergen-Zeist en op een steenworp afstand van de A12 (afrit 20). Komt u met de auto, stelt u dan uw navigatiesysteem in op het adres: Hoofdstraat 26, Driebergen.

Goed om te weten

• Er kan twee keer naar keuze een break-outsessie van 30 minuten worden gevolgd bij Marcel Dierselhuis, Ineke Haisma, Hans Mantel, Roy Martina of Nancy Tromp.

• De deelnamekosten bedragen € 89 per persoon. Dit is inclusief hapjes en drankjes tijdens het evenement. Abonnees van The Optimist of Medisch Dossier die vóór 15 maart 2019 hun kaarten bestellen, ontvangen een vroegboekkorting van € 15 en betalen geen € 89 maar € 74!

• Bent u onverhoopt verhinderd? Dan mag u iemand anders met uw deelnamebewijs gelukkig maken, zonder extra kosten.

• Kunt u er niet bij zijn maar wilt u wel de plenaire sessies ervaren? Dat kan door in te tekenen op de livestream van alle keynotes voor € 20.

Meld u aan via: www.inspiratium.nl Wacht niet te lang, want vol = vol!

Sprekers met impact

Maak tijdens Inspiratium nader kennis met de volgende sprekers:

Marcel Dierselhuis – Ondernemer in de micro- en nanotechnologie, oprichter van het Better Decision Institute; Marcel haalt de Chinese wijsheid van de Yijing (I Tjing) graag uit de sfeer van ‘alternatief’ om het een volwaardige plaats te helpen geven in de wereld van business en organisaties. Hij leert u te vertrouwen op de kracht en het inzicht van uw intuïtie en hoe dit tot veel betere resultaten leidt dan strikt rationele analyse.

Charles Groenhuijsen – Journalist en onder andere auteur van het boek Optimisten hebben de hele wereld; Charles werkte voor verschillende kranten en tijdschriften in Nederland en de VS, was presentator van Nova en werkte als correspondent in Amerika voor het NOS Journaal. Hij presenteert (nu ook in het theater) zijn optimistische kijk op de wereld en onderbouwt dit met inspirerende feiten.

Ineke Haisma – Auteur van diverse boeken over gezonde voeding; Ineke is orthomoleculair therapeut en bedenker van het begrip ‘NoCx’, dat staat voor alle lichaamsvreemde voedingsstoffen die we tegenwoordig massaal consumeren, met alle gevolgen van dien. Zij adviseert over betere voedingskeuzes en weet als geen ander hoe door voeding ziekte kan worden voorkomen en zelfs genezen.

Hans Mantel – Jazzmusicus, musicoloog, radio- en televisiepresentator, universitair en conservatoriumdocent. Hans beschikt niet alleen over een zeer brede algemene ontwikkeling en een encyclopedische kennis van cultuur en geschiedenis in brede zin, maar kan ook als geen ander aanstekelijk en enthousiast vertellen over de kracht van muziek, waarbij gevoel, empathie en rationaliteit voorop staan.

Roy Martina – Arts en Inner Game Business Coach; vertelt graag over de 5G’s: Gratie, Genot, Gemak, Gezond en Gelukkig! Een boek dat hij dit jaar gaat schrijven, met als ondertitel: Stress hoeft niet! Roy heeft al vele boeken op zijn naam staan. Hij kan als geen ander mensen motiveren om het beste uit zichzelf te halen en zo onstopbaar succesvol te worden met een gezonde mindset: de mindset van geluk.

Harry Starren – Spreker, dagvoorzitter en publicist rond thema’s als strategie, leiderschap en ondernemerschap; sinds vele jaren vriend en columnist van The Optimist. Studeerde geschiedenis en politicologie/bestuurskunde, traint, doceert en adviseert naar hartenlust en mag zich een grootmeester in management noemen. Zijn creatieve geest inspireert iedere toehoorder, zowel privé als zakelijk.

Nancy Tromp – Psycholoog, onderwijskundige en gespecialiseerd in lichaamstaal; Nancy’s missie is het vergroten van begrip tussen mensen. Zij maakt u bewust van allerlei non-verbale processen, geeft feedback over charisma, confronteert u met onzekerheden en helpt u steviger in de schoenen te staan – juist door de non-verbale communicatie serieus te nemen; ‘body language’ zegt vaak meer dan woorden.

Dankzij de kleinschaligheid van Inspiratium is er gelegenheid om de sprekers informeel te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen.

Bekijk het volledige programma op www.inspiratium.nl

Win twee gratis toegangskaarten!
Mail voor 1 april naar redactie@theoptimist.nl waarom u naar Inspiratium wilt. De meest inspirerende inzendingen worden beloond en ontvangen bericht.
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie