Slavernij moet maar eens afgelopen zijn!

The Optimist 25 mrt 2008

Zeg nee tegen bedrijven die gebruikmaken van onbetaalde dwangarbeid.

Amy Domini | 105 april 2008 Omdat ik verantwoord wil beleggen, probeer ik altijd te bedenken hoe ik mijn macht als belegger kan aanwenden om de wereld te verbeteren. Ik zoek mogelijkheden om in bedrijven te investeren die energiebesparende motoren bouwen, goedkopere zonnecellen maken of biologische voedselproducten verkopen. Mijn investeringsbedrijf heeft al jaren aandacht voor de verbetering van arbeidsomstandigheden in de wereld. Samen met maatschappelijke organisaties en associaties van investeerders moedigen we bedrijven aan de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor de arbeidsomstandigheden in de mijnen, op de boerderijen en in...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan