Seropositief sedert 1988

The Optimist 027 juli / augustus 19991999
\'In de jaren tachtig hoorde ik, dat ik seropositief was. Meteen ging ik het volledig ontkennen, drie jaar lang. Ik praatte er niet over en deed er niets aan. Editors | 27 juli/augustus 1999 issue Uiteindelijk veranderde dat met de mediacampagne Hiv = Aids = Death. Ik ging naar de dokter. Ik had negenhonderd T-cellen. De dokter zette me op AZT en andere medicijnen. Ik ging er maar vanuit, dat dat goed was. Na ongeveer twee jaar die medicijnen te hebben gebruikt, ging mijn buik opzetten. Iedere dag had ik diarree. Mijn vriend Aaron zei, dat ik met die pillen moest stoppen, dat ze giftig waren. Ik dacht, die is gek. In 1995 hoorde ik een toespraak van Peter Duesberg. Het was te veel om te vatten, maar één ding bleef hangen: Duesberg - kandidaat voor de Nobelprijs - is absoluut overtuigd dat hiv niet de oorzaak van aids is... Met deze informatie ging ik naar mijn dokter. Hij reageerde door me de ene na de andere grafiek te laten zien die aantoonde, dat hiv wel degelijk de oorzaak van aids was. Volgens die grafieken zou ik aids krijgen en doodgaan als ik zou stoppen met AZT en al die

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie