Nog altijd onstopbaar

Brian de Mello 181 juli / augustus 2018 Zingeving
De van oorsprong Antilliaanse arts en voormalig karatekampioen Roy Martina (1953) is vooral bekend geworden door zijn alternatieve geneeswijzen en opmerkelijke gezondheidsproducten. Kennelijk hebben ze voor hem goed gewerkt, want op zijn bijna 65ste ziet hij er energiek, vitaal en jeugdig uit. We spraken hem terwijl hij op doorreis is door Europa; ‘Ik help mensen om zich beter te voelen en beter te worden. En dat doe ik steeds meer online.’ Ook in het verspreiden van zijn methodiek klinkt Martina jeugdig: hij ziet de mogelijkheden van het internet om mensen te bereiken die op zoek zijn naar de ‘ultieme gewoonten om onstopbaar te worden’. Hij licht toe: ‘Dat is de naam van een workshop die ik geef. Mensen over de hele wereld kunnen zich hier online voor inschrijven tegen een laag tarief. Daarvoor krijgen ze praktische “brain-training”, les in een soort geleide meditatie. Ik ben nu bezig om een live-stream op te zetten met deelnemers in 40 landen. Ik vlieg straks door naar Italië, Duitsland ligt ook nog op mijn route.’ Dat klinkt op zichzelf al onstopbaar. Braintraining Martina was niet altijd zo sterk en stoer als nu. ‘Toen ik geboren werd had ik hersenbeschadiging; ik kon daardoor niet op

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,50 Word Abonnee Log in
Brian de Mello

Brian de Mello

Brian de Mello (1965) heeft een passie voor tekst en creatie. Die kan hij kwijt...

Meer over Brian de Mello >

Reacties

Geef een reactie