Podcast: Nannet van der Ham over zijn, in tijden van corona

The Optimist 3 apr 2020 Zingeving
Schrijver en leefstijlcoach Nannet van der Ham leest in haar nieuwste podcast voor uit eigen werk. Met haar gedicht Wie ben ik? verwoordt ze wat deze roerige tijden bij haar teweegbrengen. Luister en lees mee. DOOR: NANNET VAN DER HAM Klik hieronder om de podcast te starten en lees mee. Wie ben ik? Een gedicht door Nannet van der Ham, lifestyle coach en auteur. Alles is anders sinds C in ons land is Veel mensen voelen de schrik Het daalt langzaam in wat er aan de hand is Maar ik, ik, wat voel ik? Ongeloof wisselt af met gelatenheid Ik zing ‘River deep, mountain high’ Ik zoek de betekenis op van verlatenheid En probeer te voelen: wat gebeurt er in mij? Moeder Aarde heeft haar schwung teruggepakt De lucht is elke dag blauwer dan blauw We zijn door de illusie van maakbaarheid gezakt En ik, ik denk wát ben ik nou? Zonder mijn werk, mijn uitjes, mijn adviezen Voor sport, ontspanning en positieve energie Als we alle opsmuk en afleiding verliezen Gaat het niet meer om Wat Waar Wanneer, maar om WIE Wie ben ik zonder mijn jas Zonder mijn gympen, mijn hakken… naakt ‘Rennen’ wordt nu op de plaats…PAS

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie