Podcast: Nannet van der Ham over haar ‘roots in de woods’

The Optimist 21 feb 2020 Zingeving
Schrijver en leefstijlcoach Nannet van der Ham heeft het in haar nieuwste podcast over haar wortels. Die stopte ze voor de zoveelste keer in haar tas en rolde ze uit in de bossen van de Veluwe. Luister en lees mee met haar verhaal. DOOR: NANNET VAN DER HAM Klik hieronder om de podcast te starten en lees mee. Met mijn wortels in mijn tas: vijf dingen die ik heb geleerd van de ‘roots in de woods’. Een podcast van Nannet van der Ham. Auteur van onder andere het boek Reset Jezelf. Terwijl de regen op het dak van mijn boshuisje tikt en de wind de laatste restjes oud zeer meeneemt denk ik dit: Nog nooit eerder had ik eind 2019 zoveel ‘back to basics’ bij elkaar: geen man meer wat betekende, geen huis meer en als zelfstandig creatieveling zonder vast inkomen betekende dat een uitdaging van formaat. In mijn goede momenten beschouwde ik de periode als het eindexamenjaar van de twee-jarige leergang ‘Uitdagingen van het leven’. In mijn slechte momenten voelde ik dat de grond onder mij was weggeslagen, ongeaard en ontworteld. Ik trok mij terug in de bossen van de Veluwe, rolde mijn wortels uit in de hoop dat

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,50 Word Abonnee Log in
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie