‘Op dat moment wás ik die jongen’

Lynn Twist 022 september / oktober 19981998
\'Ik heb iets meegemaakt waar je misschien wel iets aan hebt, als ik het vertel. Ik was in Afrika geweest en op de een of andere manier voel ik me heel erg verwant met Afrika. Lynn Twist | 22 september/oktober 1998 issue Ik hou van de Afrikaanse vrouwen. Als ik aan ze denk, springen de tranen in mijn ogen. O mijn god, soms wou ik dat ik een Afrikaanse vrouw was. Toen ik terugkwam hadden we een fantastische bijeenkomst in ons kantoor in New York over wat er allemaal is bereikt in dat deel van West-Afrika. Ik was enorm trots en opgewonden over wat de mensen daar tot stand hebben gebracht. Toen ik wegliep van de bijeenkomst, zongen de engelen in mijn oren. Ik voelde me gelukzalig. Ik had over water kunnen lopen. Het was ongeveer halftien en ik riep een taxi. Hij stopte met gierende remmen en toen ik instapte begreep ik meteen dat ik in de taxi zat van een heel erg boze jonge, zwarte man. Hij zat vol woede en haat. Ik kon het voelen zonder dat hij iets zei. Hij reed alsof hij iemand wilde vermoorden. Hij joeg op alles wat bewoog. We kwamen van Park

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,50 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie