Uitgelicht Samenleving

Liefde is een brief aan jou

The Optimist 27 apr 2018

DOOR : GOVERT DERIX   Een analoog verhaal   Dankzij een bliksemcarrière als datatypist van een uitzendbureau in Utrecht had ik na mijn studie genoeg geld gespaard om een droom te doen uitkomen. Met vijfduizend dollar verstopt in geheime zakken die tante Drieka in mijn tropenbroeken had genaaid, trok ik een half jaar door Zuid-Amerika.   Het was 1988. Internet en mobiele telefoon bestonden nog niet. Dus had ik mijn moeder beloofd om iedere eerste dag van de maand te bellen. Zij, op haar beurt, stuurde mij brieven poste restante. Kent u dat systeem nog? Een brief met als adres ‘Govert Derix, poste restante Rio...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan