Lachen zonder reden brengt geluk
Uitgelicht Zingeving

Lachen zonder reden brengt geluk

Inge Kramp 3 mei 2019

'We gaan een lachmeditatie doen', vertelt mijn yogadocente. Wat? Een lachmeditatie? Maar ik kom toch voor yoga? Wat heb ik híer nou weer aan? Lachen op commando. Dat kán ik helemaal niet! Alles in mij wil zich verzetten en vraagt zich af hoe ik daar onderuit kan komen. Vreemd. Lachen is heerlijk en geeft me een goed gevoel. Waarom roept het doen van een lachmeditatie dan zoveel weerstand op? Lachcoach Maarten Vos geeft aan dat dit heel logisch is. Hij geeft trainingen, workshops en individuele sessies en organiseert twee keer per maand de lachclub in Amsterdam.

Gewenning

Hij ziet iedere keer...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan