Je kunt meer dan je denkt

The Optimist 4 jun 2014
In Boek op woensdag besteedt The Optimist aandacht aan een mooi, inspirerend, interessant of indrukwekkend boek. Deze week een fragment uit Kantoorgeheimen van Linda van der Wal en Carla van der Wal. Geschreven voor alle harde werkers, teamspelers en vernieuwers die het ongeziene fundament vormen van talloze kantoren. Je kunt meer dan je denkt Stel dat je voor een hoog hek staat en iemand je vraagt om eroverheen te springen. Als je heel sportief bent, zeg je misschien meteen ‘ja’. Zo niet, dan zeg je wellicht net als ik, Linda, meteen ‘nee’. Daar heb ik natuurlijk redenen voor. Ik ben altijd slecht in sport geweest. Ik zag er vroeger al tegen op om over de bok te springen, dus de gedachte aan zo’n actie brengt de angst die ik in de gymzaal voelde direct terug. Bovendien is de poging die ik buiten de gymzaal waagde ooit geëindigd in misère. Ik sprong, aangemoedigd door wat vrienden, stoer over een hekje en maakte prompt een grote winkelhaak in de nieuwe broek van mijn zus, die ik net die avond had geleend. Na thuiskomst maakten mijn zus en ik bepaald geen plannen om ooit samen een boek te schrijven: we kregen ruzie zoals

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,50 Word Abonnee Log in
The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie