Video: Inspiratium met Futurist Christian Kromme en Ubuntu Society oprichter Annette Nobuntu Mul

Yildiz Celie 11 dec 2019 Zingeving

Afgelopen oktober vond de tweede editie van Inspiratium plaats, het inspiratiecongres van The Optimist en radiozender Sublime. De redactie sprak na het congres met futurist en schrijver Christian Kromme en de oprichter van de Ubuntu Society Annette Nobuntu Mul. Wat brengt de toekomst en waarom is de filosofie ‘Jij bent, dus wij zijn’ zo belangrijk?

Bekijk de video hieronder

Christian Kromme trapte tijdens Inspiratium II af met een schitterende presentatie in woord en beeld. Hij nam ons mee in de ontwikkeling van de mens, zoals hij ook optekende in zijn boek Humanification – Go Digital, Stay Human. Reden te meer om hem ook te interviewen voor het blad. In Intergalactische wegen vertelt hij over de toekomst van de mobiliteit. Annette Nobuntu Mul werd tijdens het evenement schitterend begeleid door Lamin Kuyateh, de virtuoze kora-speler uit Gambia. Zij vertelde op persoonlijke wijze hoe Ubuntu mensen verbindt. Dit ontroert, net zoals ook tijdens haar breakoutsessies tranen vloeiden, tekende Sally Tan op in het verslag Inspiratium: Een welkome aanvulling.

Vurig pleidooi

Inspirator Roy Martina hield tijdens het eerste Inspiratium in Driebergen op 5 april 2019 een vurig pleidooi voor meesterschap over eigen leven. De mind is een krachtig instrument. Wanneer we in staat zijn om de mind vóór ons te laten werken in plaats van tégen ons, ligt de wereld aan onze voeten. Hoe we dat doen? Inge Kramp deed verslag. Kom samen tot inspiratie.

Sublime en The Optimist organiseren het Inspiratium. Een exclusief evenement voor de zoektocht naar méér en praktische zelfontwikkeling. Gericht op gewenste, gezonde verandering en persoonlijke vrijheid. Op individueel niveau, maar ook met oog voor de wereld waarin we leven. Het zijn een middagen met sprekers, schrijvers en doeners die een verhaal te vertellen hebben. Verhalen met een vonk die mensen een positieve wending kunnen geven.

Het volgende Inspiratium wordt eind mei verwacht. Tegelijk de viering van het 25-jarig bestaan! Het belooft een groot feest worden. Houd Inspiratium.nl in de gaten voor het programma.

Yildiz Celie

Yildiz Celie

Yildiz Celie (1979) is nieuwsgierig naar het leven, optimistisch over duurzaamheid en heeft een achtergrond...

Meer over Yildiz Celie >

Reacties

Geef een reactie