‘Ik neem mijzelf niet meer zo serieus’

Tijn Touber 028 september / oktober 19991999
Evert Abbing (36) is componist, producer en Artist & Relations Manager bij Universal Music, getrouwd met Erna en vader van Rens (3). Tijn Touber | 28 september/oktober 1999 issue \'We hebben nog niet echt een vaste manier gevonden om ons werkende leven met het huiselijk leven te combineren. Onze levens zijn behoorlijk onregelmatig. Erna vliegt parttime bij de KLM en mijn werk is iedere week anders. Soms zit ik in de studio met een band, dan weer ben ik op stap met een artiest en de volgende week ben ik voornamelijk aan het vergaderen. Soms wil ik teveel tegelijk doen. Dat is slopend. Laatst was ik na een ademloze periode zo moe, dat ik - toen ik eindelijk tijd voor mezelf nam - dagen met koorts in bed heb gelegen. Ik ben nogal radicaal als het allemaal teveel wordt. Het werk gaat dan ook niet meer lekker. Dan heb ik geen afstand meer en hoor de muziek ook minder goed. Dan neem ik rigoureuze beslissingen. Ik zeg dan gewoon dingen af of plan even niets nieuws. Om dan weer tot mezelf te komen neem ik drie of vier dagen vrij. Gewoon lekker in de tuin hangen of zo. De weken

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie