Ik gun u een genius
Uitgelicht Zingeving

Ik gun u een genius

The Optimist januari / februari 2019

Ik ben een schrijver. Boeken schrijven is mijn werk, maar schrijven is natuurlijk veel meer dan dat. Boeken zijn mijn levenslange liefde en een fascinatie waarvan ik niet verwacht dat hij ooit nog zal overgaan. Maar, dat gezegd hebbende, is er een tijdje geleden iets voorgevallen in mijn leven en carrière waardoor ik mijn relatie met mijn werk heb moeten herzien. Mijn boek, Eten, Bidden, Beminnen (2007) werd, in tegenstelling tot eerdere werken, een enorme sensatie. DOOR: Elizabeth Gilbert Het resultaat van dat succes is dat mensen me nu behandelen alsof ik verdoemd ben. Ze klampen me aan en vragen:...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan