‘Ik ga op het gevoel zitten’

Brian de Mello 183 november / december 2018 Zingeving
Mérène Rouma, 60 jaar, Nijkerk, abonnee sinds 1995 We ontmoetten haar tijdens de Happy Spirit Days in Blaricum bij de stand van The Optimist. Een feest van herkenning: ‘Ik lees jullie blad al sinds 1995, toen het nog Ode heette!’ Reden genoeg om de diepte in te duiken met Mérène Rouma, lezeres van het eerste uur. ‘Ik kwam bij Ode terecht via Harry Starren, toen nog directeur van De Baak. Met mijn ervaring in de logopedie, waar ik veel met houding en stem heb gedaan, vroeg Harry mij om workshops hierover te organiseren voor zijn trainers. Ik was toen ook bezig met een tweejarige opleiding intuïtieve ontwikkeling, en alles kwam bij elkaar. Dankzij Harry kwam ik op het pad waar ik nu al bijna 25 jaar zit, healingcoaching. Dat doe ik voor zowel mensen individueel als voor teams.’ Rouma noemt het coaching in de onderstroom. ‘Tijdens intuïtieve ontwikkeling leer je mensen te readen, maar ook jezelf, je chakra’s. Naarmate ik daar meer in deed, kreeg ik er beelden en gevoelens bij in mezelf. Ik ging aan de slag met mijn derde chakra van eigenwaarde, en zo kwam ik van mijn eigen onzekerheid en minderwaardigheidsgevoelens af. Het werd steeds eenvoudiger om

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in
Brian de Mello

Brian de Mello

Brian de Mello (1965) heeft een passie voor tekst en creatie. Die kan hij kwijt...

Meer over Brian de Mello >

Reacties

Geef een reactie