Mérène Rouma: ‘Ik ga op het gevoel zitten’
Uitgelicht Zingeving

‘Ik ga op het gevoel zitten’

Brian de Mello november / december 2018

Mérène Rouma, 60 jaar, Nijkerk, abonnee sinds 1995 We ontmoetten haar tijdens de Happy Spirit Days in Blaricum bij de stand van The Optimist. Een feest van herkenning: ‘Ik lees jullie blad al sinds 1995, toen het nog Ode heette!’ Reden genoeg om de diepte in te duiken met Mérène Rouma, lezeres van het eerste uur. ‘Ik kwam bij Ode terecht via Harry Starren, toen nog directeur van De Baak. Met mijn ervaring in de logopedie, waar ik veel met houding en stem heb gedaan, vroeg Harry mij om workshops hierover te organiseren voor zijn trainers. Ik was toen ook...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan