Uitgelicht Samenleving

Hondsgelukkig op weg naar de dood

Brian de Mello maart / april 2018

Het leven is een bijzondere reis, en de dood een minstens net zo bijzondere bestemming. Midden vorig jaar kreeg ik in mijn kennissenkring op een confronterende manier te maken met de menselijke sterfelijkheid. Voordat ik het wist schreef ik er een boek over. Peter Boef, een vriend die ik via mijn tennisclub had leren kennen, bleek nog hooguit een jaar te leven te hebben. Op dat moment was hij bijna zestig, huisvader, vervroegd met pensioen maar nog altijd actief als adviseur voor ondernemers en bedrijven. Ik kende hem als een sportieve tennispartner, een vrolijke, optimistische kerel met een groot gevoel...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan