Hoezo, onmogelijk?

The Optimist 21 okt 2022 Samenleving

Iemand die in haar leven al vele uitdagingen heeft overwonnen is Annemarie Postma. Carla de Ruiter interviewde haar over pionieren en het nooit of te nimmer opgeven. De antwoorden van de serie-ondernemer spreken voor zich.

Ze was niet alleen ‘s werelds eerste professionele model in een rolstoel, maar verkocht ook als eerste auteur haar Nederlandse zelfhulpboek wereldwijd. Bovendien richtte ze de eerste medische kliniek voor leefstijlgeneeskunde op. Conclusie: in allerlei opzichten is Postma een nummer één.

Organisatie de Nederlandse Uitdaging – de naam zegt het al – denkt in kansen. Zij brengen vraag en aanbod samen tussen het bedrijfsleven en stichtingen en verenigingen. Samen maken ze door de optelsom van de initiatieven van alle ‘lokale uitdagingen’ aanzienlijke maatschappelijke impact.

Wie ook impact maakt, is Marcel Tjepkema van Club Groeneveld. Hij adviseert teams om een Japans bosbad te nemen, zonder dat je daarbij nat hoeft te worden. Het helpt bovendien om je natuurlijke ritme te hervinden. En dat maakt van alles mogelijk.

Deze editie van magazine The Optimist is verkrijgbaar in de webshop.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie