verdriet ok gevoel
Uitgelicht Samenleving

Hey, het is oké. Wees maar gewoon verdrietig.

Lisette Weber-Ziere 31 aug 2018

Er bestaat een twitteraccount voor verdrietige mensen. Hij heet So Sad Today en wordt beheerd door Melissa Broder. Daar verzendt zij dagelijks een berichtje van 140 tekens over haar leven. Ze schrijft over alledaags verdriet: ‘Wakker worden was een teleurstelling’ en ‘wat jij een paniekaanval noemt, noem ik gewoon “oeps, ik zag vandaag de dingen voor wat ze zijn”.’ Ze is ook bijzonder eerlijk over haar eigen tekortkomingen: ‘Oeps, ik heb mezelf per ongeluk pijn gedaan toen ik probeerde te voldoen aan de huidige schoonheidsidealen waarvan ik weet dat ze niet kloppen maar waar ik toch aan mee wil...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan