‘Het leven zélf is mijn carrière’

Tijn Touber 028 september / oktober 19991999
Ruud Lamers (47), directeur Warner Home Video Benelux, getrouwd en vader van drie dochters (18, 16 en 13.) Tijn Touber | 28 september/oktober 1999 issue \'Ik heb de mazzel dat ik jong carrière heb gemaakt. Op mijn drieëntwintigste was ik al directeur van een platenmaatschappij. Dus, toen ik op mijn dertigste mijn eerste kind kreeg, hoefde ik niet meer zo nodig. Mijn drijfveer is een lekkere job, niet die dikke auto. Ik maak geen onderscheid tussen mijn werk en mijn leven. Ik heb maar één leven. Het leven zélf is mijn carrière. Toen ik elf was, bestond mijn leven uit voetballen en indiaantje spelen. Wat dat betreft, ben ik niet veel veranderd. Ik zie het leven nog steeds als een spel. Het enige probleem is, dat ik wel eens het idee heb dat ik het nooit echt goed doe. Ik zou vierentwintig uur per dag aan mijn werk en vierentwintig uur per dag aan mijn gezin willen besteden. Ik moet voortdurend keuzes maken. Toch gaat het niet zozeer om het aantal uren dat je samen bent. Het gaat vooral om kwalitatieve tijd. Ik kan soms zo in mijn hoofd zitten, dat ik er eigenlijk niet ben. Natuurlijk neem ik mijn

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie