Philippe Bailleur: ‘Het helpt mij om te pionieren’
Uitgelicht Samenleving

‘Het helpt mij om te pionieren’

Brian de Mello juli / augustus 2019

Ruim tien jaar geleden begon Philippe Bailleur met het lezen van Ode, en later The Optimist. ‘Ik ben iemand die interesse heeft in maatschappelijke ontwikkelingen en jullie blad is daar een bron van inspiratie voor. Het helpt mij om te pionieren.’ Pionieren doet hij als vanzelfsprekend. Bailleur merkt dat hij in zijn loopbaan als coach en adviseur voor organisaties soms vijf jaar op de muziek vooruitloopt. Zodra iets breed geaccepteerd raakt, wordt hij geconfronteerd met zijn ‘voorvoelende gave’. Dat vraagt om een voorbeeld. ‘Ik heb in 2015 een boek geschreven over organisatietrauma. Nu beginnen organisaties dat op te pikken. Ik...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan