Giel Beelen: ‘Kunnen voelen maakt me gelukkig’

Brian de Mello 23 feb 2024 Samenleving
Van prijswinnende radioprestaties tot ontslag wegens een volgens sommigen te uitbundig ‘enfant terrible’ gedrag. Met de jaren is radio- en podcastmaker Giel Beelen tot een bewuster-voelend-persoon uitgegroeid, dankzij waardevolle gesprekken. DOOR: BRIAN DE MELLO Een optimistisch gesprek met Giel Beelen (1977) ligt voor het oprapen, want hij geniet van zijn pasgeboren dochter en hij zit in een goede flow. Natuurlijk willen we allereerst weten wat het geheim is van een goed gesprek. ‘Een goed gesprek met een ander is op de eerste plaats goed in verbinding zijn met jezelf. Daar ben ik pas de laatste jaren achter gekomen. Zeker in mijn vroege jaren bij de radio ging ik als een dolle, had leuke gesprekken maar dat was vooral om mezelf iets te bewijzen. Voor de lol. Maar ik had absoluut geen verbinding met mezelf.’ Sixpack-moment Het besef kwam op het moment dat zijn radiowereld instortte en hij zichzelf in z’n eentje zag blowen. ‘Waar ben ik mee bezig, vroeg ik mezelf af. Ik keek naar mijn lijf en de hangbuik die ik inmiddels gekweekt had. Het roer moest om, dus ik herpakte mezelf en ging naar de sportschool voor een sixpack. Mijn trainer liet me zwoegen, maar ik besefte dat

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €1,00 Word Abonnee Log in
Brian de Mello

Brian de Mello

Brian de Mello (1965) heeft een passie voor tekst en creatie. Die kan hij kwijt...

Meer over Brian de Mello >

Reacties

Geef een reactie