Directeur van de stroom

The Optimist 1995005 november / december 1995
Veel vrouwen voelen dat hun kwaliteiten worden miskend in de mannenwereld van het bedrijfsleven. En juist het bedrijfsleven zou baat hebben bij het integreren van vrouwelijke kwaliteiten. Maar om die integratie te bereiken, moet nog een diepe kloof worden overbrugd. De actrice Adelheid Roosen en George Groot deden onlangs een poging op een congres van het softwarebedrijf BSO/ORIGIN. Een dialoog over delen en meedoen. Over de nieuwe directeur van de stroom. Adelheid Roosen | 5 november/december 1995 issue Vrouw: Ik ben gekomen met een verwijt. Ik zeg het u maar zodat u weet waar u zich op kan voorbereiden. Ik ben gekomen met een verwijt. Ik heb het al 36 jaar. Ik vind het heel pijnlijk om te hebben en ik schaam mij er verschrikkelijk voor. Het is volkomen vastgeroest. Het is absoluut niet mijn mooiste kant. Je kunt wel zeggen: het is een soort heks. Ik zeg het maar meteen. Ik loop inmiddels niet meer het risico om verbrand te worden. Dat scheelt een stuk. Het is echt niet leuk, maar ik dacht: ik ga mijn kist niet in voordat ik een keer het verwijt heb gemaakt. Ik wil het gewoon een keer tegen u zeggen. Kijk, zoals u

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €1,00 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie