Dansen om vrij te worden
Uitgelicht Zingeving

Dansen om vrij te worden

The Optimist januari / februari 2020

Al dansende de vrijheid vinden. Dat deed Rimke Pepers. Ze vertelt haar verhaal over haar bevrijdende danspad en hoe ze haar roeping als 5Ritmes-dansdocent vond. Ze ontdekte dat verandering van binnen begint. DOOR: RIMKE PEPERS Stampvoetend werkte ik me mijn kindertijd door. Oneerlijk vond ik het, want alles wat ik leuk vond dat mocht niet en alles wat ik niet leuk vond dat moest. Kinderen moesten gehoorzamen was het credo van mijn ouders, maar ik voelde me beknot in mijn vrijheid wat tot uiting kwam in een rebelse pubertijd. Op zoek naar grenzen om daar vervolgens keihard overheen te gaan. Natuurlijk...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan