Moneyfestation event doorbreekt taboe

The Optimist 12 mei 2023 Economie

Geld maakt niet gelukkig, maar geen geld is meestal niet handig. Roy Martina, Milan Somers en Stacey Seedorf organiseren een event dat het taboe rond geld, rijkdom en spiritualiteit doorbreekt.

‘Ontdek hoe je financieel succes kunt omarmen met behoud van een sterke spirituele basis en herdefinieer je begrip van overvloed in alle aspecten van het leven’, zegt het trio. Van 12 t/m 14 juni vindt het Moneyfestation event plaats in het Maaspoort theater te Venlo. Het is ook online te volgen.

Overtuigingen

Geld is energie. Maar bij de meesten van ons is deze energie geblokkeerd door beperkende overtuigingen. Deze overtuigingen komen van onze ouders, de media, de maatschappij en traumatische ervaringen. Samen vormen deze overtuigingen je Upper Limit. Je Upper Limit is een onzichtbaar plafond dat bepaalt hoeveel je onderbewuste mind succes, geld, liefde, gezondheid en luxe tolereert. En dat is wat je tegenhoudt om meer rijkdom aan te trekken.

Loskomen van geldstress

Ga mee op een baanbrekende reis ontworpen om je relatie met geld, rijkdom en overvloed te transformeren. Tijdens het Moneyfestation event te Venlo leer je hoe je jouw Upper Limit verbrijzelt met nieuwe technieken die gebruik maken van het Quantum Veld. Met Drs. Roy Martina, Milan Somers, Stacey Seedorf en diverse gastsprekers zoals Vilna van Betten, Janosh, Evelien van Pelt en….. Tim Douwsma als host. Hun missie is jou te helpen los te komen van geldstress en een positieve relatie te creëren met overvloed op alle vlakken van jouw leven

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Wat je tijdens het event leert

⭐️ Je leert elke beperkende overtuiging die jou omlaag haalt te vinden en te verwijderen.
⭐️ Elk van die overtuigingen heeft je hele leven beïnvloed, en nu zul je in staat zijn om elke overtuiging in minuten te transformeren in plaats van jarenlang te proberen ze te overwinnen door wilskracht.
⭐️ Je gaat Quantum Jumps ervaren naar een toekomstige tijdlijn waar voorspoed je natuurlijke manier van leven is.
⭐️ Je leert hoe je een energetisch anker achterlaat in die toekomst, zodat het je huidige realiteit wordt.
⭐️ En hoe je een laag gevoel van eigenwaarde omzet in zelfvertrouwen dat werkt als een geldmagneet.
⭐️ En tenslotte leer je hoe je je hele wezen (inclusief karma uit het verleden) kunt zuiveren van alle blokkades, zodat de Wet van Aantrekking eindelijk voor je kan gaan werken.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Quantum Multiverse. 

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie