Impact maken op het strand

The Optimist 7 sep 2023 Economie

Impact on the Beach is het businessfestival van, voor en door impactmakers. Op 14 september vindt dit evenement voor 365 deelnemers plaats in Scheveningen.

Versnellen

Het businessfestival wordt georganiseerd vanuit de gedachte dat in deze tijd van verandering iedereen weer een start-up is. Impact on the Beach wil de impactbeweging versnellen en mensen bij elkaar brengen om met en van elkaar te leren. Dit evenement is bedoeld voor iedereen die wil opschalen in impact of zich daarop oriënteert. Voor ondernemers en professionals die werken aan impact in impactorganisaties en in organisaties in de transformatie daar naartoe.

Impactondernemers

Of de tropische temperaturen nou doorzetten of niet, het wordt volgende week de ‘hotste’ plek van Nederland om inspirerende impactondernemers te ontmoeten. Het strand is open vanaf 13:15u en het programma start om 14:00u met de Inspirerende 40, nieuwe vormen om impact te maken, alles over het opschalen van impact, een zone voor radicale ideeën, de grootste impactspeeddate, de Circulaire Toekomst en meer. De line-up brengt je vier thema’s waarmee je je eigen weg vindt op het strand.

Het businessfestival is bijna uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Die bestel je hier.

Meer informatie: www.impactonthebeach.nl

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie