Het Nieuwe Ondernemen in de reiswereld

The Optimist 9 jun 2021 Economie

De reisindustrie is volop in beweging. Reisbureaus hebben een zware periode achter de rug en Booking kwam stevig onder vuur te liggen. Bovendien bepaalt de kleurcode van een land hoe aantrekkelijk het is om er je vakantie te vieren. De nieuwe wereld van het toerisme kent ondanks alles veel mooie initiatieven. Die laten zien dat het beter kan. 

De wet- en regelgeving hobbelt achter de nieuwe wereld van disruptie en verandering aan. Het morele kompas van sommige spelers in de markt wijst de verkeerde kant op. Maar het publiek blijkt in staat om druk uit te oefenen om verandering te bewerkstelligen. Hoofdredacteur Brian de Mello van tijdschrift The Optimist en mede-initatiefnemer van The Optimist Movement gaat op donderdagavond 10 juni in gesprek met een paar ondernemers die laten zien dat het anders kan. Mart Evers (samen met Niels Meijssen mede-oprichter van Moonback, voorheen Beterboeken) en Ed Smit (oprichter/eigenaar van Edventure Travel Costa Rica) schuiven virtueel aan en jij kunt erbij zijn.

De online bijeenkomst via Spatial Chat duurt van 20.30–22.00 uur. Er is gelegenheid om vragen te stellen aan het drietal en je kunt achteraf in breakoutrooms persoonlijk met hen in gesprek. Maximaal 1.000 deelnemers kunnen meedoen. Indien je er donderdagavond bij wilt zijn, is hier de deelnamelink: https://jungletalks.spatial.chat/

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie