Evenement: Lange en gezonde levensduur

The Optimist 6 nov 2023 Economie

Lifestyle-pionier, researcher, auteur, Brian Clement, PhD, directeur van het wereldbekende Hippocrates Health Institute in Florida komt met zijn partner dr. Anna Maria Clement, PhD op zondag 12 november 2023 naar Nederland om een lezing te geven over ‘longevity’: een lang en gezond leven.

Wat deze lezing van de Clements zo interessant maakt, is een combinatie van brede wetenschappelijke kennis en ruim veertig jaar praktische, klinische ervaring met ‘longevity’ door middel van gezondheidsbevordering. Wat tot stand is gebracht aan het HHI (Hippocrates Health Institute) is helaas in Nederland nooit gelukt: een breed scala van wellness programma’s, onder één dak, gericht op de verbetering van de vitaliteit, een paraat immuunsysteem, het vermogen om te ontgiften, herstel van het zelfgenezend vermogen, en meer.

Leefstijlarts Maarten Klatte is een van de organisatoren van deze bijeenkomst op zondag 12 November 2023.

  • Tijd: Zaal open 13.30, de lezing (in het Engels) is van 14.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Ecogebouw, Regulierenring 12, Bunnik.
  • Parkeren op de Regulierenring is gratis. Het NS-station is in de nabijheid
  • Kosten: 19 euro
    Betaling uitsluitend contant aan de zaal.

Vooraanmelding per email is noodzakelijk om een plaats te reserveren. Meld je aan via lezingbrianclement@gmail.com en vermeld svp je naam en je mobiele telefoonnummer (dit laatste is om te kunnen bellen als er last minute wijzigingen zouden zijn. Je gegevens worden met niemand anders gedeeld).

Reacties

Geef een reactie