Boek op woensdag: Start vandaag met lichter leven

The Optimist 2 apr 2014
In Boek op woensdag besteedt The Optimist aandacht aan een mooi, inspirerend, interessant of indrukwekkend boek. Deze week een fragment uit Start vandaag met lichter leven van Robert Bridgeman. Voormalig bouwdirecteur Robert Bridgeman maakte tijdens zijn wereldwijde zoektocht naar spiritualiteit een innerlijke transformatie door en ontwikkelde zijn eigen methode. Tijdens zijn zoektocht probeerde hij 33 religies, mystieke tradities en methoden. Van vipassane-meditatie tot NLP, van de Iceman Wim Hof en de beklimming van de Kilimanjaro in 48 uur tot Search Inside Yourself van Google, van zenboeddhisme tot Abraham Bricks. Uiteindelijk maakte hij een keuze uit de beste ingredienten en combineerde deze tot de Bridgeman Methode. De transformatie Flashback: op mijn 29e was ik algemeen directeur van een middelgroot dienstverleningsbedrijf in de bouwsector. Daarnaast was ik mede-eigenaar van het eerdergenoemde internetbedrijf. Ik had alles wat mijn hartje begeerde: status, een snelle wagen, een groot netwerk, vrienden en een mooie vrouw. Ik was altijd op zoek naar meer: meer geld, meer netwerk, meer bedrijven. Ik dronk bijna dagelijks alcohol en rookte minimaal een pakje per dag. Ik sportte niet, at vet en veel, en had een aardig overgewicht. Ook was ik chronisch maagpatiënt. Ondanks dat ik het allemaal best goed bedoelde, was

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €1,00 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie