Bent u creatief?
Uitgelicht Samenleving

Bent u creatief?

Lisette Weber-Ziere januari / februari 2019

Op mijn eerste stage vroeg mijn begeleider hoe creatief ik mezelf vond. Mijn antwoord was dat ik absoluut niet creatief ben. ‘Waarom zeg je dat?’ vroeg hij geschrokken. ‘Zonder creativiteit kan je eigenlijk niets in dit vak.’ Ik begon aan een opsomming: ‘ik kan niet tekenen, ik heb te weinig rust voor handwerk enzovoorts.’ Een glimlach kroop over zijn gezicht. Mijn begrip als negentienjarige van een concept als creativiteit was duidelijk nog erg beperkt. Inmiddels ben ik ouder en gelukkig ook wat wijzer. Ik heb nog steeds geen aanleg voor tekenen en dat geduld voor handwerk verlies ik nog...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan