Anders dan de rest

Jos de Putter 032 mei / juni 20002000
Alleen op de wereld, terwijl hij zijn eenzame sporen over het veld trekt, weet voetballer Peter van Vossen dat hij niet op weg is naar het doel. Hij is op weg naar een verloren paradijs. Jos de Putter | 32 mei/juni 2000 issue Mijn geliefde heeft geen verstand van voetbal. En zoals dat op een gegeven moment gaat tijdens een verhouding - toch? - komt onverbiddelijk het moment, dat ik tijdens Studio Sport in de keuken sta. Natuurlijk net wanneer Feyenoord speelt. Het seizoen 1998-\'99 is nog pril, en ik sta achter de pannen. Ik heb met de situatie ingestemd, op voorwaarde dat zij commentaar zal leveren bij de beelden die ik mis. Uit pure liefde is ze recht voor de beeldbuis op de grond gaan zitten. \'De mannen in het blauw rennen allemaal naar rechts!\' klinkt het monter vanuit de kamer. Boter smelt langzaam in de pan. \'Ze zijn alweer gestopt en gaan nu op de weg terug!\' Het gaat zeker tien minuten duren voordat deze aardappeltjes gebakken zijn. Ik zou natuurlijk het geluid harder kunnen zetten, maar ik vertrouw Evert ten Napel al helemaal niet. \'Ik zie er nu eentje, die is grappig! Hij loopt zigzaggend heen en

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,50 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie