Als ik een miljoen had!

The Optimist 048 juli / augustus 20022002
Hoe een predikant zijn gedroomde school kon stichten. Editors | 48 juli/augustus 2002 issue Onderwijzer en predikant Frank Gunsaulas had revolutionaire opvattingen over het onderwijssysteem. Om de school op te richten die zijn ideeën vorm kon geven, had hij echter een miljoen dollar nodig. Hoe kwam hij aan dat geld? Die vraag nam de ambitieuze, jonge geestelijke volledig in beslag. Hij ging ermee naar bed en stond ermee op. Na twee jaar was hij nog geen steek verder. Het werd tijd voor actie! ‘Ik besloot dat ik de miljoen dollar binnen een week zou hebben. Hoe? Daarover maakte ik me niet druk. Op het moment dat ik het besluit nam, kreeg ik een vreemd gevoel van zekerheid over me. Iets in mij scheen te zeggen: “Waarom nam je die beslissing niet veel eerder? Het geld heeft al die tijd op je liggen wachten!” Nu kwamen de dingen in een stroomversnelling. Ik belde de kranten en deelde hen mede, dat ik volgende week een preek zou houden met de titel: “Wat zou ik doen als ik een miljoen dollar had?” De preek was zo geschreven, ik liep er immers al twee jaar mee rond. Ik ging naar bed en sliep met

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in

Reacties

Geef een reactie