Erasmus, onderwijs, Brexit
Uitgelicht Economie

Alles van waarde is weerloos, ook Erasmus

The Optimist 17 aug 2018

De afgelopen dertig jaar stelde universiteitsprogramma van Erasmus Britse studenten in staat om in andere Europese lidstaten te werken of studeren. Maar nu de Brexit steeds dichterbij komt, is het nog maar de vraag of de Britten dat straks nog steeds kunnen. Door Kathy Giddins Drie jaar geleden maakte ik de meest cultureel verrijkende en transformerende ervaring van mijn leven mee. Als onderdeel van mijn studie in moderne talen, bracht ik tijd door in Italië en Frankrijk. In elk land volgde ik een half jaar stage. Ik werkte voor een non-profit organisatie en daarna voor een advocatenkantoor. Daar deed ik essentiële...

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen met credits. Credits zijn te koop in prepaid bundels vanaf €2,50. Vervolgens kun je met één muisklik artikelen kopen met je credits tegoed.

Log in Log in via facebook Nog geen lid? Maak een gratis account aan