Adverteren

Adverteren

Als een onafhankelijk internationaal opinietijdschrift en online community staan wij voor vooruitgang, voortdurende mogelijkheden en de menselijke creativiteit. In ons tijdschrift en op onze website presenteren wij de ideeën die de weg wijzen naar baanbrekende vernieuwing en de mensen die vooropgaan.

Peilers in iedere Optimist zijn: innovatie, duurzaamheid, spiritualiteit, gezondheid. Wij verbinden u met deze kansdenkers en -doeners in onze (online) evenementen en cursussen. We presenteren optimisme als een wijze van leven, omdat het geluk en gezondheid ondersteunt.

Wilt u adverteren in The Optimist, of meer informatie over de mogelijkheden die we bieden voor zowel print als online, stuur dan een mail naar advertenties@theoptimist.nl of bel ons op 010 798 8010.

Doelgroep

The Optimist biedt oplossingsgericht nieuws en schrijft voor de bewuste consument. Over bewust omgaan met producten, met de wereld, met elkaar. Onze doelgroep koopt bewust biologische producten en onze gezondheidsrubrieken scoren altijd heel goed. De gemiddelde leeftijd is op dit moment 62. Ruim 54% is vrouw, de rest is man, allemaal hoger opgeleid, veelal ruim boven modaal verdienend, getrouwd met kinderen.

Regeladvertenties

Het plaatsen van regeladvertenties is niet meer mogelijk. Wel bieden we ook de adverteerders met kleine budgetten de mogelijkheid om hun product of dienst onder de aandacht van onze lezers te brengen. Mail voor de mogelijkheden naar advertenties@theoptimist.nl.