Adverteren

Als een onafhankelijk internationaal opinietijdschrift en online community staan wij voor vooruitgang, voortdurende mogelijkheden en de menselijke creativiteit. In ons tijdschrift en op onze website presenteren wij de ideeën die de weg wijzen naar baanbrekende vernieuwing en de mensen die vooropgaan.

Peilers in iedere Optimist zijn: innovatie, duurzaamheid, spiritualiteit, gezondheid. Wij verbinden u met deze kansdenkers en -doeners in onze (online) evenementen en cursussen. We presenteren optimisme als een wijze van leven, omdat het geluk en gezondheid ondersteunt. Meer lezen over ons magazine en de advertentiemogelijkheden kan in onze Mediakit

Wilt u adverteren in The Optimist, of meer informatie over de mogelijkheden die we bieden voor zowel print als online, stuur dan een mail naar advertenties@theoptimist.nl of bel ons op 070 – 205 9232.

Doelgroep

The Optimist biedt oplossingsgericht nieuws en schrijft voor de bewuste consument. Over bewust omgaan met producten, met de wereld, met elkaar. Onze doelgroep koopt bewust biologische producten en onze gezondheidsrubrieken scoren altijd heel goed. Ongeveer 55 procent van onze lezers is 55+, de verdeling man-vrouw is vrijwel gelijk, tachtig procent van de lezers is bovendien HBO of hoger opgeleid. Onze lezers verdienen gemiddeld ruim boven modaal en zijn getrouwd met kinderen.

Regeladvertenties

Het plaatsen van regeladvertenties is niet meer mogelijk. Wel bieden we ook de adverteerders met kleine budgetten de mogelijkheid om hun product of dienst onder de aandacht van onze lezers te brengen. Mail voor de mogelijkheden naar advertenties@theoptimist.nl.