Lezer in beeld: ‘Bij healing gaat het om wederzijdse beïnvloeding’

Laura Boeters 178 januari / februari 2018 Samenleving
Dick Kam, 66 jaar, Amstelveen, abonnee sinds 2002 ‘Na mijn scheiding besloot ik om bewust voor mijzelf te kiezen. In mijn zoektocht naar wat ik nu eigenlijk wilde, kwam ik in aanraking met mensen die mij een reading of healing gaven. Dat maakte enorm indruk op mij. Ik werd geïnspireerd om een open les te volgen bij het CICO in Utrecht, het centrum voor intuïtieve ontwikkeling. Die les voelde als thuiskomen. Vervolgens volgde ik daar een opleiding om vakmatig om te leren gaan met reading en healing. Ik had een heel actief leven als muziekleraar. Ik gaf gitaarles. Maar ik ben een andere weg ingeslagen. Nu heb ik mijn eigen healingpraktijk, Xijan. In mijn praktijk ondersteun ik mensen bij hun genezingsproces met behulp van bioresonantie, verzamelpuntcorrectie en aurahealing. Daarom heb ik ook voor de naam Xijan gekozen, wat wederzijdse beïnvloeding betekent. Daar gaat healing om voor mij. Als je iemand een healing geeft, geef je jezelf ook een healing. Als er iets met mijn cliënt gebeurt, gebeurt er ook iets met mij. Dat is onvermijdelijk. Tijdens mijn werkzaamheden als healer maakte ik kennis met wat toen nog de GNM (Germanische Neue Medizin) heette. GNM omvat vijf biologische natuurwetten, opgesteld door

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in
Laura Boeters

Laura Boeters

Laura maakt sinds 2017 deel uit van het redactieteam van The Optimist. Ze is altijd...

Meer over Laura Boeters >

Reacties

Geef een reactie