De grote schoonmaak hangt in de lucht

Natasja van den Berg 131 november 20102010
‘Ik kom zo, ik moet nog even mijn kamer opruimen, de ramen lappen en dan nog stofzuigen!’ Natasja | 131 november 2010 issue Maaike Verwijs Kom je eten, schatje?’, roep ik vanuit de keuken. ‘Ik kom zo, ik moet nog even mijn kamer opruimen, de ramen lappen en dan nog stofzuigen!’ Mijn zoontje houdt van schoonmaken. Heerlijk. Onder het sop komt hij even later naar beneden. ‘Alles is weer schoon hoor, mam.’ Hij kijkt me trots aan. Ik ben benieuwd hoe lang zijn enthousiasme duurt. Volgens mijn moeder was ik net zo toen ik drieenhalf was. Lees de maandelijkse column van Natasja van den Berg in de nieuwste uitgave van Ode. Koop deze Ode in de winkel of neem nu een proefabonnement. Lees hier ook de eerdere columns van Natasja van den Berg Geen woorden maar daden. Mag je wel genieten op vakantie? Leven in balans Volg Ode ook op Twitter

Het volledige artikel lezen?

Geen abonnee, maar wil je wel artikelen lezen? Geen probleem. Je kunt losse artikelen kopen via Uhmi. Uhmi is een nieuwe manier om snel en veilig te betalen voor artikelen en direct verder te lezen. Probeer het nu uit en krijg een euro gratis.

Lees met Uhmi voor €0,25 Word Abonnee Log in

Natasja van den Berg

Meer over Natasja van den Berg >

Reacties

Geef een reactie