Jouw familierecept in The Optimist?
Uitgelicht Samenleving

Jouw familierecept in The Optimist?

The Optimist 13 mrt 2019

Iedere familie heeft zo zijn eigen specialiteiten in de keuken. En wat is leuker dan jouw befaamde familierecept delen met anderen? Daarom krijgen de lekkerste familierecepten een plaats in het zomernummer van The Optimist.

Favoriete familierecept

Ga jij al watertanden als je aan het favoriete recept van je oma, oom, moeder of tante denkt? Of sta jij regelmatig zelf achter het fornuis om het lievelingskostje van je kinderen klaar te maken? In het juni-julinummer van The Optimist delen we familierecepten. Niet zomaar recepten, maar de tot nu toe verborgen gebleven familierecepten van Optimisten.

Geheim ingrediënt

Misschien is het een recept dat iedere zondag vaste prik is. Of iets wat standaard wordt klaargemaakt met Pasen, Kerstmis of tijdens het jaarlijkse familieweekend. Welk familierecept wil jij graag delen met andere Optimisten? Wij zijn erg benieuwd! En vergeet het geheime ingrediënt niet te vermelden.

Deel jouw recept

Wil jij jouw eigen familierecept in het zomernummer van ons magazine terugvinden? Mail dan vóór 31 maart 2019 naar redactie@theoptimist.nl o.v.v. ‘Familierecept’.

Inzendingen als reactie op deze oproep kunnen met naamsvermelding worden geplaatst in media-uitingen van The Optimist.

The Optimist

The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen.

Meer over The Optimist >

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *